hotely & menu

Restaurant v Hotelu Maroli***
Martin Svatek

Předkrm

telecí roastbeef, hříbková omáčka, brambora v másle, ředkev, žloutek

Hlavní chod

dušené hovězí žebro, omáčka z červeného vína Rodokmen, lanýžová kaše, šalotka, žlutá řepa

Dezert

dort z kozího sýra a smetany, maracuja, mandlové kameny

více o restaurantu >>

Restaurant v Hotelu Maroli***

Hotelová restaurace má spíše modernější, velmi vzdušný a světlý interiér a příjemnou velkou terasu s výhledem k Mikulovskému zámku. Restaurace se zaměřuje především na tradiční českou a moravskou kuchyni. Samozřejmostí je zde široká nabídka vín z okolí, které velmi vhodně doplňují klasické a tradiční pokrmy. Dokonalý servis zajistí vaši plnou spokojenost.

www.hotelmaroli.cz

Restaurant v Hotelu Maroli***
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Martin Svatek


46 let
Chef Cuisine a manager restaurace Goldie Hotel Nautilus / Tábor

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Martin Svatek spoustu.
Medaile přivezl například z:

Chicago USA
Singapore IKA
Intergastra Stuttgart
Světový pohár Expogast Luxembourg
IKA v Erfurtu
IKA Warth
mistrovství světa v Basileji

A mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Restaurant Starý Špitál U Piaristů – Hotel Volarik****
Miroslav Husák

Předkrm

hráškový krém, chřestová zahrádka

Hlavní chod

vepřová panenka, trhaná krkovice, kapusta, škvarkový drbák, šalvějový jus

Dezert

tvarůžkové koule, jahody, bobulové ovoce

více o restaurantu >>

Restaurant Starý Špitál U Piaristů – Hotel Volarik****

Naše místo…. Vaše radost.
Nehledejte kartičku pojištěnce, ale klid a pohodu starých časů, kdy se lidé scházeli nejen, aby se nasytili nebo opojili alkoholickou nabídkou.

Ale aby si především užili přítomnost a radost z daných chvil místa setkání…. ze setkání s přáteli, kolegy, obchodními partnery a v neposlední řadě s rodinou.
Je jen na Vás jaký recept si předepíšete. Naše nabídka je celodenní, sezónní a lokální, avšak polední menu sahá až
za okraje naší země, které si ceníme nade vše. Od určitých hodin se pak promítají naše zvyklosti, tradice či lokálnosti daného kraje, a to v poledním menu. Nacházíte se na místě, kde řád piaristů našel své útočiště, místo rozvoje vědy, vzdělávání a porozumění. Kde od roku 1631 působili na pozvání Františka kardinála z Ditrichštejna. Začaly se tvořit školy s rozvojem vzdělání. Na tyto školy mohl nastoupit každý, a tak i my máme přání, aby zde na místě, kde piaristé budovali své místo přátelství, rozvoje a myšlení, jste i Vy našli porozumění a místo klidu, pohody, přátelství, odpočinku, ale i možná se zde vyléčili ze všedních dnů, starostí a povinností každodenního dění. Jelikož zde na místě STARÉHO ŠPITÁLU si recept můžete utvořit sami.

Náš recept je pro Vás jasný a strohý, chceme Vám dát jen to nejlepší, tak jako naši předchůdci dali a určili směr žití nám, zachovejme tedy tradice a důraz na naše žití. Lokálnost a sezónnost, pokrmy našich rodičů, bez ohledu na věk, pohlaví, barvu pleti či vyznání, tak jako to dělali PIARISTÉ.
My jsme tu pro Vás a věříme, že si k nám najdete cestu.

Děkujeme a těšíme se na Vaši přízeň.

Váš kolektiv....

Kontakty:

Starý Špitál U Piaristů
Piaristů 4
692 01 Mikulov
+420 515 550 611
https://hotelvolarik.cz/gastronomie/stary-spital/


Notice: Undefined offset: 0 in /srv/_container/_1000070/web/content/www/wp-content/themes/mgf.cz/page-hotely.php on line 134

Notice: Trying to get property 'post_content' of non-object in /srv/_container/_1000070/web/content/www/wp-content/themes/mgf.cz/page-hotely.php on line 134

Miroslav Husák


44 let
Perfect Canteen Avast Brno – šéfkuchař

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Miroslav Husák spoustu.

Medaile přivezl například z:
Singapore IKA
Intergastra Stuttgart
IKA v Erfurtu
Držitel zlaté medaile M. D. Rettigové

A mnoho dalších…

Člen několika komisí na kuchařských soutěžích /Gastro Junior, Gastro Hradec, Kuchař roku/
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Bývalý dlouholetý člen národního týmu AKC ČR

Restaurant v Rodinném Vinařství Mikulov
Jaroslav Kozdělka

Předkrm

tatarák z červené řepy

Hlavní chod

zauzený vepřový bok, zelí, knedlík

Dezert

zmrzlina ze sena, ovčí sýr

více o restaurantu >>

Restaurant v Rodinném Vinařství Mikulov

Rodinné Vinařství Mikulov sídlí v nově zrekonstruovaném domě v centru Mikulova. V objektu, kde se spojují tradiční prvky s moderní architekturou najdete kromě výroby vína i velký vinný sklep, letní zahradní restauraci a ubytování ve dvou prostorných apartmánech.
Prostory Vinařství Mikulov jsou ideálním místem pro pořádání soukromých i firemních akcí.
Letní restaurace nabízí tradiční jídla z místních sezónních surovin, snoubené s víny z vlastní produkce.

www.pijuziju.cz

Restaurant v Rodinném vinařství Mikulov
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Jaroslav Kozdělka


34 let
Restaurace ESKA, Ambiente, SousChef / Praha

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Jaroslav Kozdělka spoustu.

Medaile přivezl například z:

Otvírání ústřic na českém šampionátu
Účast na mistroství světa v otvírání ústřic
Gastro Vavřinec v kategorii teplá kuchyně
Gourmet Team Challenge
Thailand World Culinary Challenge

A mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Restaurant v Hotelu Galant****
Jan Horký

Předkrm

pěna z kozího sýra, uzený úhoř, hráškový salát

Hlavní chod

telecí, mini brambory, petržel, sardelová omáčka

Dezert

jáhlová kaše, smažené listové těsto, ostružina, malina, med

více o restaurantu >>

Restaurant v Hotelu Galant****


Dopřejte svým chuťovým pohárkům gastronomický zážitek. Restaurace Hotelu Galant**** nabízí vynikající mezinárodní kuchyni i tradiční jídla připravovaná převážně ze surovin od místních chovatelů a pěstitelů. Můžete si vybrat z bohaté nabídky vín z místních vinařství a vychutnat si víno z Pálavy. Novinkou je domácí minipivovar Galant, který v současné době nabízí nefiltrovanou a nepasterizovanou „desítku“ plzeňského typu. V letní sezóně však minipivovar plánuje do svého sortimentu zařadit i černé pivo a 13° svrchně kvašené pivo typu ALE. Celá technologie pivovaru je součástí restaurace hotelu Galant, čímž jí dodává tradiční moravskou atmosféru. Velmi příjemný interiér restaurace spolu s perfektním servisem vám umocní gastronomický zážitek. Součástí restaurace je letní zahrada s výhledem na Svatý kopeček, která nabízí příjemné posezení pod vinnou révou. Nechybí dětské hřiště a možnost uložení kol.

www.galant.cz

Restaurant v Hotelu Galant****
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Jan Horký


38 let
Kapitán Národního týmu ČR

2017 – Se společností Compass Group chystáme otevření nové zážitkové restaurace a momentálně pracuji ve firmě jako Master Chef / Praha

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Jan Horký spoustu.

Medaile přivezl například z:
Expogast Luxembourg
Mistrovství světa ve Skotsku
Ocenění Magdaleny Dobromily Retigové za zásluhy pro gastronomii
Mistrovství světa v Basileji
FHA Culinary Challenge v Singapuru
IKA v Erfurtu
Mistrovství světa v Chicagu USA
Prestižní soutěž Bocuse d'Or
a mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Asistent lektora Kulinářské akademie v České republice

2017–2018 titul Kuchař roku České republiky 

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg
Petr Vlásek

Předkrm

hovězí jazyk, zelňáky, brambory, jablko, křen, hrášek

Hlavní chod

kachní prso a konfit, pyré z karotky, pečená brokolice, špek

Dezert

čokoládový lanýž, zakysaná smetana, maliny, malinový sorbet

více o restaurantu >>

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg

Příjemná a klidná restaurace, kterou najdete v prostorách Boutique Hotelu Tanzberg. Restaurace pod vedením známého šéfkuchaře a autora kuchařských knih Marcela Ihnačáka se orientuje na moderní pojetí kuchyně, která používá čerstvých i lokálních surovin. Část zeleniny a bylinek je dokonce z vlastní zahrádky.

www.hotel-tanzberg.cz

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Petr Vlásek


36 let
Executive chef AvantGarde Restaurant & Café / Praha

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Petr Vlásek spoustu.

Medaile přivezl například z:

Salon Culinaire Mondial
Singapore IKA
Intergastra Stuttgart
Světový pohár Expogast Luxembourg
IKA v Erfurtu
IKA Warth

A mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Restaurant Sala terrena na zámku
Radek David

Předkrm

kulajda, vejce, křupavé brambory, koprový olej

Hlavní chod

selátko, pyré z uzeného česneku, konfitovaný česnek, brokolice, kroupy, křupavá slanina

Dezert

krém ze slaného karamelu a čokolády, meruňky, maliny

více o restaurantu >>

Restaurant Sala terrena na zámku

Sál o dvou síních postavený na skále najdete v jižním křídle Mikulovského zámku. Historické prostory nádherné Sala terreny Vás okouzlí původní freskovou výzdobou z 18. století a terasou s okouzlujícím výhledem na Rakousko.

Restaurant Sala terrena na zámku
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Radek David


45 let
Šéfkuchař pro restaurace La Veranda Praha, The Bistro Praha, Babiččina zahrada v Průhonicích, La Veranda Kyjev a síť šesti restaurací Fajnaja familia v Kyjevě.

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Radek David spoustu.

Medaile přivezl například z:

Expogast Luxembourg
Mistrovství světa ve Skotsku
Ocenění Magdaleny Dobromily Rettigové za zásluhy pro gastronomii
Mistrovství světa v Basileji
FHA Culinary Challenge v Singapuru
IKA v Erfurtu
IKA Warth
Mistrovství světa v Chicagu USA
Prestižní soutěž Bocuse d'Or
A mnoho dalších…

Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Bývalý dlouholetý člen národního týmu AKC ČR

V každé restauraci je součastí ceny:

  • Předkrm + víno
  • Hlavní chod + víno
  • Dezert + víno

Pokrmy v jednotlivých restaurantech jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Při zakoupení jednotlivého menu, může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restaurantu, do kterého si menu zakoupil.