#

hotely & menu

Restaurant v Hotelu Maroli***
Martin Svatek

Předkrm

telecí pupek s vejcem, slanina, majonéza, žampiony

Hlavní chod

kachna, meruňkové pyré, pečené blumy, fondán z brambor, krvavá klobása

Dezert

bezinka, sýr, rozinkový písek, maliny

Pokrmy v jednotlivých restauracích jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Restaurant v Hotelu Maroli***

Hotelová restaurace má spíše modernější, velmi vzdušný a světlý interiér a příjemnou velkou terasu s výhledem k Mikulovskému zámku. Restaurace se zaměřuje především na tradiční českou a moravskou kuchyni. Samozřejmostí je zde široká nabídka vín z okolí, které velmi vhodně doplňují klasické a tradiční pokrmy. Dokonalý servis zajistí vaši plnou spokojenost.

www.hotelmaroli.cz

Restaurant v Hotelu Maroli***
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Martin Svatek

medaile a ocenění získané například na IKA Olympics Erfurt, FHA Culinary Challenge Singapur, NRA Culinary Show v Chicago

Chef Cuisine a manager restaurace  Hotel Nautilus Tábor

Restaurant v Rodinném Vinařství Mikulov
Jaroslav Kozdělka

Předkrm

marinovaný siven, bezinka, kefír, brambory, kaviár

Hlavní chod

grilované jehně, špalda, medvědí česnek, zakysaná smetana, cibule

Dezert

petržel, med, černý česnek, podmáslí

Pokrmy v jednotlivých restauracích jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Restaurant v Rodinném Vinařství Mikulov

Rodinné Vinařství Mikulov sídlí v nově zrekonstruovaném domě v centru Mikulova. V objektu, kde se spojují tradiční prvky s moderní architekturou najdete kromě výroby vína i velký vinný sklep, letní zahradní restauraci a ubytování ve dvou prostorných apartmánech.
Prostory Vinařství Mikulov jsou ideálním místem pro pořádání soukromých i firemních akcí.
Letní restaurace nabízí tradiční jídla z místních sezónních surovin, snoubené s víny z vlastní produkce.

www.pijuziju.cz

Restaurant v Rodinném Vinařství Mikulov
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Jaroslav Kozdělka

medaile a ocenění získané například na Gourmet team Challenge, Thailand World Culinary Challenge, mistrovství světa v otvírání ústřic – 12. místo

SousChef restaurace Eska, Praha

Restaurant Sojka a spol.
Miroslav Husák

Předkrm

pstruh, okurka, angrešt, limetka

Hlavní chod

hovězí bok, kroketa z uzených žeber, rajská, tarhoňa

Dezert

mák, mille-feuille, mousse z frgálu, med, jahoda

Pokrmy v jednotlivých restauracích jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Restaurant Sojka a spol. je rodinný restaurant a obchod s organickými a lokálními produkty, které si můžete nejen zakoupit, ale také z nich vaříme skvělé snídaně, obědy i večeře v centru srdce Pálavy – Mikulova. Vaříme z čerstvých a místních surovin, na své si u nás přijdou všichni milovníci kvalitního jídla a ani vegetariáni nebudou odcházet nenasyceni. V obchůdku si kromě potravin, skvělého vína, výrobků od malých zemědělců můžete koupit přírodní kosmetiku a ekologickou drogerii.

KONTAKTY:

Sojka & spol.
Náměstí 10
692 01 Mikulov

+420 518 327 862
+420 777 270 179
www.sojkaaspol.cz

Restaurant Sojka a spol.
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Miroslav Husák

medaile a ocenění získané například na FHA Culinary Challenge Singapur, IKA Culinary Olympics Erfurt, Stuttgart Intergastra, držitel zlaté medaile M. D. Rettigové
13 let člen národního týmu kuchařů a cukrářů AHR ČR

šéfkuchař Restaurant Sojka a spol., Mikulov

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg
Petr Vlásek

Předkrm

losos, jablko, křen, okurka, brambory, kaviár

Hlavní chod

daněk, topinambur, houby, brokolice, cibule, šípek

Dezert

čokoláda, sečuánský pepř, řepa, ořechy, maliny

Pokrmy v jednotlivých restauracích jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg

Příjemná a klidná restaurace, kterou najdete v prostorách Boutique Hotelu Tanzberg. Restaurace pod vedením známého šéfkuchaře a autora kuchařských knih Marcela Ihnačáka se orientuje na moderní pojetí kuchyně, která používá čerstvých i lokálních surovin. Část zeleniny a bylinek je dokonce z vlastní zahrádky.

www.hotel-tanzberg.cz

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Petr Vlásek

medaile a ocenění získané například na FHA Culinary Challenge Singapur, Villeroy & Boch World cup Luxembourg, IKA Culinary Olympics Erfurt

executive chef AvantGarde Restaurant & Café, Praha

Restaurant v Hotelu Galant****
Jan Horký

Předkrm

pěna z tučných kachních jater, tartare z kukuřice, espuma ze smržů, mini vajíčko

Hlavní chod

králičí hřbet se sušeným bokem, krém z červeného zelí, pampeliškový salát

Dezert

ostružinový dezert s hráškovou zmrzlinou, citrónová kůra

Pokrmy v jednotlivých restauracích jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Restaurant v Hotelu Galant****


Dopřejte svým chuťovým pohárkům gastronomický zážitek. Restaurace Hotelu Galant**** nabízí vynikající mezinárodní kuchyni i tradiční jídla připravovaná převážně ze surovin od místních chovatelů a pěstitelů. Můžete si vybrat z bohaté nabídky vín z místních vinařství a vychutnat si víno z Pálavy. Novinkou je domácí minipivovar Galant, který v současné době nabízí nefiltrovanou a nepasterizovanou „desítku“ plzeňského typu. V letní sezóně však minipivovar plánuje do svého sortimentu zařadit i černé pivo a 13° svrchně kvašené pivo typu ALE. Celá technologie pivovaru je součástí restaurace hotelu Galant, čímž jí dodává tradiční moravskou atmosféru. Velmi příjemný interiér restaurace spolu s perfektním servisem vám umocní gastronomický zážitek. Součástí restaurace je letní zahrada s výhledem na Svatý kopeček, která nabízí příjemné posezení pod vinnou révou. Nechybí dětské hřiště a možnost uložení kol.

www.galant.cz

Restaurant v Hotelu Galant****
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Jan Horký

2008 kuchař roku, Kapitán národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, zlatá medaile Magdaleny Dobromily Rettigové za zásluhy v gastronomii, zlatý kuchař anketa 10 místo, účast na soutěži Bocuse d´Or, bronzová a stříbrná medaile z kuchařské olympiády

Master chef Compass group, Praha

Restaurant před zámeckým sklepem
Patrik Bečvář

Předkrm

grilovaný chřest, vařený žloutek na 65 °C, holandská omáčka z uzeného másla

Hlavní chod

opečený candát, krémová omáčka z pečeného pórku, bramborové perli s koprem, kaviár ze pstruha

Dezert

pečené odpalované těsto plněné krémem dulce de leche, smetanová espuma, zmrzlina ze slaného karamelu

Pokrmy v jednotlivých restauracích jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Restaurant před zámeckým sklepem

Restaurant před zámeckým sklepem vzniká pro účely MIKULOV GOURMET FESTIVALU. Nádherné stylové dekorace spolu se stříbrnými svícny na stolech ve vás vyvolají pocit dokonalého romantického momentu. Kuchyň je vybudovaná v zámeckých zahradách u vstupu do zámeckého sklepení. Každý návštěvník tak může projít kolem kuchyně a vnímat libé vůně připravovaných pokrmů. Úžasný romantický zážitek se skvělými pokrmy a víny v prostorách před zámeckým sklepem.

Restaurant před zámeckým sklepem
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Patrik Bečvář

medaile a ocenění získané například na Gourmet team Challenge, IKA Warth,

IKA Culinary Olympics Erfurt, vařil pro George Busche i pro Baraka Obamu

šéfkuchař ve čtyřhvězdičkovém Hotelu Selský Dvůr v Praze

Restaurant Sala terrena na zámku
Radek David

Předkrm

pečený hovězí pupek, sušené olivy, marinovaný celer, zauzená zakysaná smetana a gel z jablečného octa

Hlavní chod

kuřecí roláda, pyré z karamelizovaného květáku, smažená bramborová šiška, chřest a krémová omáčka z kachních jater

Dezert

ganache z čokolády Gianduja, pěna z pražených lískových ořechů, karamelizované lískové ořechy, maliny a malinový gel

Pokrmy v jednotlivých restauracích jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Restaurant Sala terrena na zámku

Sál o dvou síních postavený na skále najdete v jižním křídle Mikulovského zámku. Historické prostory nádherné Sala terreny Vás okouzlí původní freskovou výzdobou z 18. století a terasou s okouzlujícím výhledem na Rakousko.

Restaurant Sala terrena na zámku
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Radek David

medaile a ocenění získané například na IKKA Salzburg, IKA Warth, IKA Culinary Olympics Erfurt, FHA International Salon Culinary Singapur

šéfkuchař pro restaurace La Veranda Praha, Babiččina zahrada v Průhonicích, La Veranda Kyjev a síť sedmi restaurací Oliva v Kyjevě