hotely & menu

Hotel Marcinčák*** – Restaurace v zahradě Pod Platanem
Jan Horký

Předkrm

zabijačka na talíři

Hlavní chod

jehněčí kotletka, hráškovo-mátové purée, ovčí sýr zapečený v těstě

Dezert

sněhová koule plněná višní, cukr z mladého jehličí

více o restaurantu >>

Hotel Marcinčák*** je rodinný hotel, kde se snoubí víno s jídlem a levandulí. Nachází se v jižní části starobylého vinařského města Mikulov, 10 min chůze od centra města. Nabízí svým návštěvníkům komfortní ubytování ve 14 dvoulůžkových pokojích a 13 rodinných pokojích. Také má k dispozici hotelové parkoviště. Poskytuje zázemí pro pořádání konferencí, seminářů, firemních školení, teambuilldings, rodinných oslav, svateb včetně doprovodných programů.
Pravidelně pořádá večery snoubení jídla s vínem, návštěvy vinného sklepa vinařství Marcinčák, terénní exkurze v BIO vinicích, prohlídky vinařství Marcinčák, řízené degustace se sommelierem a mnoho dalšího. Milujeme děti, proto najdete v prostorách zahradní restaurace vnitřní dětský koutek
a v zahradě hotelu venkovní dětský koutek. Šéfkuchař také připraví něco na zub pro naše malé návštěvníky.

Kontakty:

Hotel Marcinčák***
Travel Wine spol. s r. o.
K Vápence 69
692 01 Mikulov

Recepce: +420 519 512 700
recepce@hotelmarcincak.cz
www.hotelmarcincak.cz

Hotel Marcinčák*** – Restaurace v zahradě Pod Platanem
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Jan Horký
37 let
Kapitán Národního týmu ČR

2017 – Se společností Compass Group chystáme otevření nové zážitkové restaurace a momentálně pracuji ve firmě jako Master Chef / Praha

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Jan Horký spoustu.

Medaile přivezl například z:
Expogast Luxembourg
Mistrovství světa ve Skotsku
Ocenění Magdaleny Dobromily Retigové za zásluhy pro gastronomii
Mistrovství světa v Basileji
FHA Culinary Challenge v Singapuru
IKA v Erfurtu
Mistrovství světa v Chicagu USA
Prestižní soutěž Bocuse d'Or
a mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Asistent lektora Kulinářské akademie v České republice

2017–2018 titul Kuchař roku České republiky

Restaurant v Hotelu Maroli***
Martin Svatek

Předkrm

marinované kedlubny v levandulovém sirupu, zázvorový sýr, oříšky

Hlavní chod

daněk, jalovcová omáčka, žlutá řepa, quinoa, červená cibule

Dezert

nugát, rakytník, maracuja, čokoláda

více o restaurantu >>

Restaurant v Hotelu Maroli***

Hotelová restaurace má spíše modernější, velmi vzdušný a světlý interiér a příjemnou velkou terasu s výhledem k Mikulovskému zámku. Restaurace se zaměřuje především na tradiční českou a moravskou kuchyni. Samozřejmostí je zde široká nabídka vín z okolí, které velmi vhodně doplňují klasické a tradiční pokrmy. Dokonalý servis zajistí vaši plnou spokojenost.

www.hotelmaroli.cz

Restaurant v Hotelu Maroli***
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Martin Svatek
45 let
Chef Cuisine a manager restaurace Goldie Hotel Nautilus / Tábor

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Martin Svatek spoustu.
Medaile přivezl například z:

Chicago USA
Singapore IKA
Intergastra Stuttgart
Světový pohár Expogast Luxembourg
IKA v Erfurtu
IKA Warth
mistrovství světa v Basileji

A mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Restaurant v Hotelu Volarik****
Miroslav Husák

Předkrm

králičí sulc, cibulová marmeláda, prach z hořčice a moravský vinaigrette

Hlavní chod

vepřové líčko, granátový kvasar, krupoto, celer a lichořeřišnice

Dezert

mrkvanec s povidlím, tvaroh, skořice, citronový gel, mandlový chips

více o restaurantu >>

Restaurant v Hotelu Volarik****

Čtyřhvězdičkový hotel Volarik najdete v samém srdci Mikulova. Hotel prošel v roce 2017 citlivou kompletní rekonstrukcí, a právem proto patří mezi chlouby Mikulova.

V letních měsících se staráme o sladké sny milovníků vína, cyklistiky i zdejších unikátních památek. Po celý zbytek roku u nás probíhají konference, firemní akce nebo teambuildingy společností nejen z celé republiky, ale i ze zahraničí.

Všem našim hostům věnujeme stejnou, tedy maximální, péči. Abyste se u nás cítili příjemně, rádi pro vás zajistíme celou řadu doplňkových služeb od výletů po degustace vín a gastronomické zážitky.


Kontakty:

Hotel Volarik
22. dubna 1000/28
692 01 Mikulov
+420 777 003 692
www.hotelvolarik.cz

Restaurant v Hotelu Volarik****
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Miroslav Husák
43 let
Vegafoods, jídelna LUKE / Brno

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Miroslav Husák spoustu.

Medaile přivezl například z:
Singapore IKA
Intergastra Stuttgart
IKA v Erfurtu
Držitel zlaté medaile M. D. Rettigové

A mnoho dalších…

Člen několika komisí na kuchařských soutěžích /Gastro Junior, Gastro Hradec, Kuchař roku/
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Bývalý dlouholetý člen národního týmu AKC ČR

Restaurant v Rodinném Vinařství Mikulov
Patrik Bečvář

Předkrm

kachní žaludky s uzeným špekem, marinovaný celer, bramborovo-pórková espuma

Hlavní chod

grilovaný kapr, hráškové pyré, bílý chřest, holandská omáčka

Dezert

malinová pěna, levandulové pusinky

více o restaurantu >>

Restaurant v Rodinném Vinařství Mikulov

Rodinné Vinařství Mikulov sídlí v nově zrekonstruovaném domě v centru Mikulova. V objektu, kde se spojují tradiční prvky s moderní architekturou najdete kromě výroby vína i velký vinný sklep, letní zahradní restauraci a ubytování ve dvou prostorných apartmánech.
Prostory Vinařství Mikulov jsou ideálním místem pro pořádání soukromých i firemních akcí.
Letní restaurace nabízí tradiční jídla z místních sezónních surovin, snoubené s víny z vlastní produkce.

www.pijuziju.cz

Restaurant v Rodinném vinařství Mikulov
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Patrik Bečvář
31 let
Šéfkuchař Francouzské Restaurace Art Nouveau / Praha

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Patrik Bečvář spoustu.

Medaile přivezl například z:
IKA v Erfurtu
prestižní soutěž Bocuse d'Or
IKA Warth
Gourmet team Challenge
vařil pro George Busche i pro Baracka Obamu
A mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg
Petr Vlásek

Předkrm

paštika z husích jater, prosciutto z kachního prsa, višňový gel, perník

Hlavní chod

telecí svíčková, dušený krk, kaštany, pečená zelenina, lanýžová omáčka

Dezert

bílá čokoláda, rum, borůvky, karamel, červený rybíz

více o restaurantu >>

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg

Příjemná a klidná restaurace, kterou najdete v prostorách Boutique Hotelu Tanzberg. Restaurace pod vedením známého šéfkuchaře a autora kuchařských knih Marcela Ihnačáka se orientuje na moderní pojetí kuchyně, která používá čerstvých i lokálních surovin. Část zeleniny a bylinek je dokonce z vlastní zahrádky.

www.hotel-tanzberg.cz

Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Petr Vlásek
35 let
Executive chef AvantGarde Restaurant & Café / Praha

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Petr Vlásek spoustu.

Medaile přivezl například z:

Salon Culinaire Mondial
Singapore IKA
Intergastra Stuttgart
Světový pohár Expogast Luxembourg
IKA v Erfurtu
IKA Warth

A mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Restaurant v Hotelu Galant****
Jaroslav Kozdělka

Předkrm

ragú z hovězích drštěk, petržel, pecorino, chléb

Hlavní chod

telecí hřbet, topinambur, lanýž, morek

Dezert

zmrzlina z buvolí mozzarelly, rajče, granátové jablko

více o restaurantu >>

Restaurant v Hotelu Galant****


Dopřejte svým chuťovým pohárkům gastronomický zážitek. Restaurace Hotelu Galant**** nabízí vynikající mezinárodní kuchyni i tradiční jídla připravovaná převážně ze surovin od místních chovatelů a pěstitelů. Můžete si vybrat z bohaté nabídky vín z místních vinařství a vychutnat si víno z Pálavy. Novinkou je domácí minipivovar Galant, který v současné době nabízí nefiltrovanou a nepasterizovanou „desítku“ plzeňského typu. V letní sezóně však minipivovar plánuje do svého sortimentu zařadit i černé pivo a 13° svrchně kvašené pivo typu ALE. Celá technologie pivovaru je součástí restaurace hotelu Galant, čímž jí dodává tradiční moravskou atmosféru. Velmi příjemný interiér restaurace spolu s perfektním servisem vám umocní gastronomický zážitek. Součástí restaurace je letní zahrada s výhledem na Svatý kopeček, která nabízí příjemné posezení pod vinnou révou. Nechybí dětské hřiště a možnost uložení kol.

www.galant.cz

Restaurant v Hotelu Galant****
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Jaroslav Kozdělka
33 let
Restaurace ESKA, Ambiente, SousChef / Praha

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Jaroslav Kozdělka spoustu.

Medaile přivezl například z:

Otvírání ústřic na českém šampionátu
Účast na mistroství světa v otvírání ústřic
Gastro Vavřinec v kategorii teplá kuchyně
Gourmet Team Challenge
Thailand World Culinary Challenge

A mnoho dalších…

Člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR
Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Restaurant Sala terrena na zámku
Radek David

Předkrm

tatarák z marinovaného lososa, řapíkatý celer, zelené jablko, uzená zakysaná smetana
a bagna cauda

Hlavní chod

krkovice ze selátka, bramborové pyré, chřestové ragú s lískovými ořechy a estragonem, smažený chřest a asijské glazzé s hořčicí

Dezert

cheesecake s bílou čokoládou a mučenkou, yuzu gel, krém z čokolády dulcey, mučenka a marinovaný ananas

více o restaurantu >>

Restaurant Sala terrena na zámku

Sál o dvou síních postavený na skále najdete v jižním křídle Mikulovského zámku. Historické prostory nádherné Sala terreny Vás okouzlí původní freskovou výzdobou z 18. století a terasou s okouzlujícím výhledem na Rakousko.

Restaurant Sala terrena na zámku
 
• Předkrm + víno
• Hlavní chod + víno
• Dezert + víno
 
Při zakoupení jednotlivého menu může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupil.

Radek David
44 let
Šéfkuchař pro restaurace La Veranda Praha, The Bistro Praha, Babiččina zahrada v Průhonicích, La Veranda Kyjev a síť šesti restaurací Fajnaja familia v Kyjevě.

Profesních úspěchů a medailí má na svém kontě Radek David spoustu.

Medaile přivezl například z:

Expogast Luxembourg
Mistrovství světa ve Skotsku
Ocenění Magdaleny Dobromily Rettigové za zásluhy pro gastronomii
Mistrovství světa v Basileji
FHA Culinary Challenge v Singapuru
IKA v Erfurtu
IKA Warth
Mistrovství světa v Chicagu USA
Prestižní soutěž Bocuse d'Or
A mnoho dalších…

Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Bývalý dlouholetý člen národního týmu AKC ČR

V každé restauraci je součastí ceny:

  • Předkrm + víno
  • Hlavní chod + víno
  • Dezert + víno

Pokrmy v jednotlivých restauracích jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.

Při zakoupenní jednotlivého menu může návštěvnník čerpat všechny doprovodné služby v restauraci ve které si menu zakoupili.